Alfa-college
Hardenberg

Last minute info-avond Hardenberg

Je bent nog op zoek naar een mbo-opleiding en je komt er nog niet helemaal uit? Of heb je nog specifieke vragen over jouw studiekeuze? Kom dan langs voor een persoonlijk studiekeuzegesprek op onze last minute info-avond! Onze loopbaanadviseurs en docenten helpen je graag verder op donderdag 20 juni tussen 16:00 en 20:00 uur. Via onderstaand aanmeldformulier kun je zelf een afspraak inplannen. 
 

Bijzonderheden
De opleiding Gespecialiseerd pedagogisch medewerker is niet aanwezig tijdens de info-avond. Wil je meer informatie over deze opleiding? Dan plannen we graag een andere afspraak met jou! Je kunt dit contactformulier invullen.

En zoek je een opleiding op het gebied van Bouw en Techniek? Dan kun je terecht bij het RTC. Zij plannen ook graag een gesprek met jou. Je kunt hen bereiken via www.rtc-hardenberg.nl

Direct aanmelden voor een opleiding
Zijn je laatste vragen beantwoord en wil je je op 20 juni meteen aanmelden voor een opleiding? Dat kan! Neem daarom voor de zekerheid je Digi-D en je burgerservicenummer (BSN) mee, dan kunnen we je direct inschrijven. Je BSN-nummer staat bijvoorbeeld op je zorgpas of ID-kaart.

Meer info en contact 
Voor vragen over deze info-avond, je studiekeuze of een mbo-opleiding ben je bij Opleiding en Advies aan het juiste adres. We beantwoorden je vragen op werkdagen van 8.00 - 16.30 uur. Kijk op de Contactpagina hoe je Opleiding en Advies kunt bereiken.
 

Heeft deze informatie jou geholpen?

niet goed erg goed