MBO opleidingen > Bedrijven en instellingen > Bedrijfsopleidingen Techniek

Bedrijfsopleidingen Techniek

Het werkveld is de afgelopen jaren in rap tempo veranderd. De wereld is digitaler en transparanter geworden, technische ontwikkelingen zijn nog nooit zo snel gegaan en het is steeds moeilijker om je te onderscheiden. Het is een tijd waarin vakmanschap belangrijker is dan ooit. Als bedrijf en medewerker is het van doorslaggevend belang om up-to-date te blijven om de voorsprong te behouden, het is tijd om de touwtjes in handen te nemen en te laten zien waarom klanten voor u kiezen!

 
Waarom kiest u voor Alfa-college bedrijfsopleidingen?
Het mbo is hofleverancier van geschoolde vakmensen. Elke dag verzorgt Alfa-college voor meer dan 12.000 leerlingen het mbo-onderwijs. Met deze ervaring bieden wij op de technieklocatie aan de Admiraal de Ruyterlaan een divers aanbod aan bedrijfsopleidingen aan. U kunt uw kennis en vaardigheden vergroten, verbreden of onderhouden met ons brede aanbod aan opleidingen, trainingen en cursussen.
 
Opleidingen, cursussen en trainingen
Kijk voor ons aanbod aan de rechterkant van de website. Wilt u meer informatie over een opleiding? Een totaaloverzicht van cursussen en opleidingen vindt u in onze bedrijfsbrochure:Bedrijfsbrochure 2016-2017.pdfBedrijfsbrochure 2016-2017.pdf Beluister dit document met behulp van ReadSpeakerLuister

Vragen over een opleiding of wilt u meer weten over bijvoorbeeld prijs of startdata? Neem contact op met Christina Wilbrink, bedrijfsadviseur Techniek.

 

Altijd op de hoogte
Wilt u op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen en uitnodigingen voor masterclasses en bijeenkomsten ontvangen? Mail uw gegevens naar bedrijfsopleidingentechniek@alfa-college.nl of meld u aan voor de nieuwsbrief.

 

Meer informatie of inschrijven? 
Voor vragen, meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met:

 

        

Christina Wilbrink                          
Bedrijfsadviseur Techniek         
cea.wilbrink@alfa-college.nl      
088 334 18 82                            Wij werken samen met o.a.:

 
                    
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
             
 

 

 

 
 
 
  
 
 

 
 
 
 
​​​​​


 
 
 
 
Wat vinden de deelnemers?

 
 
Pranger-Rosier Installaties BV wilden graag het aantal gecertificeerde monteurs vergroten. "Ik zie het ook als een investering in mezelf aangezien er in de bouw steeds meer gebruik wordt gemaakt van deze technieken"
 
Serge Griffioen, deelnemer F-gassen.
 
 
 
"Sommige vaklieden zagen aanvankelijk nogal op tegen de theorielessen, maar al met al viel het echt mee en zijn de theorielessen goed te volgen en de toetsen goed te maken. Dit komt ongetwijfeld door de praktijkgerichte manier van lesgeven door de docenten."
 
Alexander Criens, uitvoerder Nijestee
 

 

Nieuwsberichten

Wilt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief? klik hier
B2Bijeenkomsten


Regelmatig organiseert Alfa-college bedrijfsopleidingen in samenwerking met Uneto-VNI en OTIB lunchbijeenkomsten waarin  
verschillende technische thema's worden uitgelicht om uw kennis te verbreden of verdiepen. Meer informatie of de uitnodigingen ontvangen, laat het ons weten via bedrijfsopleidingentechniek@alfa-college.nl

Opleidingen
​De vakgerichte technische opleidingen/ cursussen die Alfa-college aanbiedt:
 
Installatie-, Elektro- en Koudetechniek
 • Service aan Warmtepompen
 • F-gassen
 • Inspecteur EPBD-A en EPBD-B
 • Installateur zonnestroomsystemen
 • NEN-trainingen
 • Drinkwaterbeveiliging en legionelle preventie
 • Werkvoorbereider        
 • VCA-trainingen en examens
 
Industrie en Maintenance
 • Meet- en regeltechniek
 • Siemens SIMATIC S7
  • Systeemcursus 1A
  • Systeemcursus 1B
  • Storingzoeken
 • Werkvoorbereider

 
Staat uw opleidingsvraag hier niet tussen? We hebben ook mogelijkheden voor op maat opleidingen, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!